۲۳ مطلب در مرداد ۱۳۹۸ ثبت شده است

برای 15 نفر بهترین “سوپ جو” زندگی تان را درست کنید

مواد لازم جهت درست کردن سوپ جو

  • جو 1پیمانه
  • جعفری 1 قاشق غذا خوری
  • پیاز 1 عدد بزرگ خرد شده
  • جو پرک 5 قاشق غذاخوری
  • آب مرغ 2 لیوان
  • نصف سینه مرغ پخته شده و ریش ریش شده
  • هویج رنده شده نیم کیلو
  • نمک به میزان دلخواه
  • زردچوبه 1 قاشق غذا خوری
  • فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
  • آرد برنج 1 قاشق غذاخوری سرپر
  • رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری سرپر
  • نمک به میزان دلخواه
  • روغن زیتون برای تفت دادن

مواد لازم سوپ جوسوپ جو

سوپ جو

مواد لازم برای درست کردن سوپ جو

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۱ ]
    • آشپز باشی
    • دوشنبه ۲۸ مرداد ۹۸

    طرز تهیه “شیرینی گردویی” یک شیرینی خشک و خوشمزه

     مواد لازم شیرینی گردویی

    • زرده تخم مرغ:4 عدد بزرگ
    • شکر :½ پیمانه 
    • وانیل :¼ قاشق چایخوری 
    • گردو :½ 3 پیمانه خرد شده
    • رنده پوست لیمو:¼ قاشق چایخوری ( پوست 1 لیمو) 
    • در شیکفود همراه ما باشید

     شیرنی پفکی شیرینی گردویی

    شیرینی گردویی

     

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • آشپز باشی
    • يكشنبه ۲۷ مرداد ۹۸

    طرز تهیه “پیراشکی گوشت با سیب زمینی”

    مواد لازم برای پیراشکی گوشت  با سیب زمینی

    • سیب زمینی آب پز :سه عدد
    • نمک و فلفل سیاه :کمی
    • گوشت چرخ کرده :250 گرم
    • پیاز :یک عدد
    • روغن و زرد چوبه : به مقدار لازم
    • تخم مرغ :یک عدد
    • کره :50 گرم
    • آرد سوخاری :مقداری

    پیراشکی گوشتپیراشکی گوشت با سیب زمینی

     

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۱ ]
    • آشپز باشی
    • يكشنبه ۲۷ مرداد ۹۸

    دستور تهیه “رشته خوشکار” خوشمزه ترین شیرینی

    مواد لازم رشته خوشکار

    • آب:4 پیمانه
    • مغز گردو چرخ شده:100 گرم
    • مغز هل ساییده شده:به میزان لازم
    • آرد برنج:2 پیمانه پلو پز
    • روغن مایع:برای سرخ کردن
    • دارچین:1 قاشق مرباخوری
    • شکر:5/1 پیمانه

    مواد لازم برای شربت

    • آب:5/1 لیوان
    • دارچین:1 قاشق مرباخوری
    • شکر:به میزان لازم

    رشته خشکار رشته خوشکار

    رشته خوشکار

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • آشپز باشی
    • شنبه ۲۶ مرداد ۹۸

    طرز تهیه “میگو پفکی” + نکات تکمیلی

    میگو پفکی

    مواد لازم برای میگو:

    • میگو :1 کیلو
    • پیاز:یک عدد
    • آبلیمو :یک قاشق سوپخوری
    • ماست :دو قاشق سوپخوری
    • آرد :2/3 لیوان
    • تخم مرغ :  یک عدد
    • بیکینگ پودر :یک قاشق چایخوری
    • نمک و فلفل :به مقدار لازممیگو پفکی
    • زعفران :نصف قاشق چایخوری

    میگو پفکی

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • آشپز باشی
    • شنبه ۲۶ مرداد ۹۸

    طرز تهیه دیپ خوشمزه‌ی چدار و بیکن

    دیپ چدار و بیکن

    این دیپ خوشمزه جان می‌دهد برای مهمانی و دورهمی به پا کردن، هر چه دیپ‌های بیشتری بلد باشیم، کارمان در چیدن یک میز هیجان‌انگیز برای مهمانان عزیزمان آسان‌تر

    می‌شود. مهمان‌ها همانجور که معاشرت می‌کنند و از کنار هم بودن لذت می‌برند، چیپس‌های کتل را در دیپ‌ها زده و عشق می‌کنند!

    این دیپ چدار و بیکن آنقدر لذیذ و خوش‌قیافه است که مطمئنا همه مهمانانتان طرز تهیه‌اش را از شما خواهند پرسید. بفرمایید، این هم طرز تهیه دیپ چدار و بیکن!

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • آشپز باشی
    • پنجشنبه ۲۴ مرداد ۹۸

    طرز تهیه مرغ پنیری

    مواد لازم برای درست کردن مرغ پنیری

     300 گرم فیله مرغ

    پیاز ۱ عدد کوچک

    ق غ سس فرانسه ۳

    پنیر پیتزا ۱ ایوان خورد شده

    حبه سیر ۱

    بسته چیپس خلالی ۱

    نمک فلفل و زرد چوبه به میزان دلخواه

     

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • آشپز باشی
    • چهارشنبه ۲۳ مرداد ۹۸

    درست کردن نان بربری خوشمزه

    نان بربری را به راحتی در خانه درست کنید

    نان بربری برای برخی از خانواده ها جزو اصلی ترین پایه های صبحانه هر روز می باشد که واقعا مصرف این نان خوشمزه و مقوی در کنار صبحانه هم از انرژی زیادی برخوردار است و  هم می تواند شما را تا نزدیک به وعده ناهار سیر نگه دارد.نان بربری

    نان بربری

    مواد مورد نیاز برای درست کردن بربری خانگی

    نان بربری

    درست کردن نان بربری در خانه 

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • آشپز باشی
    • سه شنبه ۲۲ مرداد ۹۸

    دستور پخت کیک موز با طعم عالی و بی نظیر

    مواد لازم برای کیک موز


    نمک اندکی
    کره 140 گرم
    تخم مرغ 2 عدد
    شکر بهتر است از نوع قهوه ای باشد 140 گرم
    آرد 170 گرم
    جوش شیرین یک سوم قاشق قاشق چایخوری
    بیکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری
    دارچین یک دوم قاشق چایخوری
    خامه 50 گرم
    موز دو عدد
    پودر نارگیل مقداری برای تزیین روی کیک در صورت تمایلطرز تهیه کیک موز

    طرز تهیه کیک موز

    کیک موز

     

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • آشپز باشی
    • سه شنبه ۲۲ مرداد ۹۸

    طرز تهیه درست کردن “سس پستو” خوشمزه و لذیذ

    مواد لازم برای سس پستو

    • دانۀ کاج Pine nuts:نصف پیمانه
    • ریحان تازه:4 پیمانه
    • پنیر پارمزان رنده شده:نصف پیمانه
    • سیر:1 حبه
    • نمک و فلفل:به میزان لازم
    • روغن زیتون:نصف پیمانه

    سس پستوسس پستو

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • آشپز باشی
    • يكشنبه ۲۰ مرداد ۹۸

    طرز تهیه غذای جنوبی “قلیه ماهی”

    غذای جنوبی “قلیه ماهی”

    قلیه ماهی ، طرز تهیه قلیه ماهی

    قلیه ماهی یکی از پر طرفدار ترین غذاهای جنوبی است که با ماهی و سبزی تهیه میشود، استفاده از تمبر هندی در این غذا طعم و مزه ترشی به آن می دهد. این خورش خوشمزه با ادویه های تند اماده شده و به همراه برنج سرو میشود ، این غذا بخاطر داشتن ماهی و سبزی از ویتامین بالایی برخوردار است و بسیار مقوی میباشد. در ادامه طرز تهیه قلیه ماهی تند جنوبی را به همراه نکات مهم و خواص آن را برای شما آماده کرده ایم پس با ما باشید.

     

    مواد لازم برای درست کردن قلیه ماهی :

    • گشنیز : 1 کیلوگرم
    • شنبلیله : 250 گرم
    • تمبر هندی : 200 گرم
    • ماهی : 2 کیلوگرم(از نوع ماهیهای شیر،سنگسر،هامور یا شوریده)
    • پیاز متوسط :3 تا 4 عدد
    • فلفل قرمز کوبیده شده :به مقدار کم(به نسبتی که میل داریم غذا تند باشد)
    • سیر: 1 بوته
    • روغن :200 گرم
    • زردچوبه : 2 قاشق مرباخوری

    قلیه ماهیقلیه ماهی

     

    قلیه ماهی

    طرزتهیه قلیه ماهی 

    ابتدا ماهی را پاک کرده و بعد از شستن تکه تکه کنید و با آبلیمو و نمک مزه دار کنید.

    پیاز را ریز خرد کرده و در تابه ای سرخ کنید ، سیر را هم رنده کرده و با پیاز تفت دهید تا خوب سرخ شود. در ادامه نمک، فلفل و زردچوبه را بریزید و خوب زیر و رو کنید. 

    در این میان شنبلیه و گشنیز را خرد کرده و در تابه ای دیگر تفت دهید بعد از اینکه کمی آبش رفت به آن روغن بزنید و خوب سرخ کنید ولی مواظب باشید نسوزد. 

    سبزی و پیاز سرخ شده را با هم مخلوط کرده و زیر آن را کم کنید تا نسوزد، در ادامه تمبر هندی را با کمی آب باز کرده و از صافی عبور دهید سپس به سبزی اضافه کنید.

    در مرحله بعد ماهی را سرخ کرده و به خورش اضافه کنید.

    تمام مواد را همراه با یکدیگر،کمی سرخ می کنیم؛2 تا 3 لیوان آب در آن می ریزیم و در حرارت ملایم قرار می دهیم تا خورش آهسته بجوشد و جا بیفتد.

    در اواخر طبخ ترشی و نمک آن را اندازه می کنیم.

    در شیکفود همراه ما باشید

     

     

    نکات کلیدی در طبخ قلیه ماهی:

    1. در صورتی که غذا آماده شد و ترشی آن کم بود، مقدار دیگری آب تمر به طریقی که ذکر شد تهیه کنید و به آن بیفزایید. آنگاه برای تبخیر شدن آب اضافی قلیه، درب آن را باز بگذارید و تا زمانی که آب قلیه اندازه شود، صبر کنید.
    2. قلیه ماهی باید کمی تند باشد، اما اگر طعم تندی را دوست ندارید، از مقدار کمی فلفل قرمز استفاده کنید.
    3. سیر برای از بین بردن بوی بد ماهی و طبع سرد آن استفاده می شود، بنابراین حتما آن را به غذا اضافه کنید.
    4. از هر ماهی گوشتی که دوست دارید می توانید توی قلیه استفاده کنید ولی بهترین گزینه برای قلیه سنگ سر و هامور و زمین کن و شیر است.همچنین ماهی سالمون و قزالا هم داری گوشت منسجمی هستد.
    5. برای اینکه ماهی توی قلیه له نشود برشهای ماهی باید ضخیم باشد .
    6. کیفیت تمر هندی بسیار مهم است و رنگ سیاه و سفت آن بهتر از تمر هندی قهوه ای و نرم است.
    7. موقع جا افتادن خورشت هرگز درب دیگ را نبندید چون به قول قدیمیا سر دیگ عرق می کند و خورشت می برد.
    8. پس از آنکه ماهی را اضافه کردید، زیاد آن را بهم نزنید. زیرا گوشت ماهی له خواهد شد.همچنین موقع سرو قلیه به آرامی گوشت ماهی را به ظرف انتقال دهید تا وا نرود.

    نکات تکمیلی در مورد قلیه ماهی

    قلیه ماهی جزو غذای محلی - جنوبی میباشد 
    زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 
    و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
    قلیه ماهی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید . 
    همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
    توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

     

    خواص قلیه ماهی:

    • قلیه ماهی این غذای خوشمزه دیابت نوع یک را کنترل کرده و از پوکس استخوان جلوگیری میکند.
    • همچنین قلیه ماهی عمر را زیاد کرده و حافظه را تقویت میکند ، از اینرو خوردن قلیه ماهی از بروز آلزایمر جلوگیری میکند.
    • قلیه ماهی حاوی مقدار زیادی ویتامین D، پروتئین،  و اسید چرب امگا ۳ بوده و برای بهبود عملکرد مغز و سیستم قلبی موثر بوده و همچنین برای سلامت پوست و مو مفید است.
    • قلیه ماهی برای رشد موها و شادابی پوست مفید است و باعث نشاط و شادابی میشود ، از اینرو خوردن قلیه ماهی از بروز افسردگی در افراد جلوگیری میکند.

     

    منبع: نمناک

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • آشپز باشی
    • شنبه ۱۹ مرداد ۹۸

    دستور پخت کامل کباب مرغ ترش

    کباب مرغ ترش

    مواد لازم: 

    فیله مرغ: نیم کیلو

    پیاز خرد شده: دو عدد

    سیر له شده: یک حبه

    زعفران دم کرده: سه قاشق

    ریحان تازه: ۵۰ گرم

    روغن زیتون: دو قاشق

    آبلیمو: یک قاشق

    رب انار: سه قاشق

    ماست: دو قاشق

    کره: ۵۰ گرم

    نمک و فلفل: به میزان لازم

    سیخ چوبی: به میزان لازم

     

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • آشپز باشی
    • پنجشنبه ۱۷ مرداد ۹۸

    بابا قنوش خوشمزه

     

    بابا غنوش یکنوع غذای لبنانی است که به خاطر طعم بی نظیرش نه تنها در کشور لبنان که در ایران هم محبوبیت زیادی دارد. طعم این غذا به دلیل اینکه در آن از بادمجان کبابی استفاده می شود شباهت هایی به طعم میرزا قاسمی ما ایرانی ها دارد.


    مواد لازم برای تهیه بابا قنوش:

    • 1 عدد پیاز متوسط خردشده ریز
    • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
    • 1 حبه سیر بزرگ رنده شده
    • 4 عدد بادمجان
    • 2 قاشق غذاخوری آب لیموترش
    • نمک به میزان لازم
    • فلفل سفید یا فلفل سیاه به مقدار لازم
    • 2 قاشق غذاخوری جعفری ریز شده
    • 2 قاشق غذاخوری ارده

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • آشپز باشی
    • چهارشنبه ۱۶ مرداد ۹۸

    بادمجان کبابی ترکیه ای خوشمزه و دستور تهیه بادمجان کبابی روی فر و منقل

    بادمجان کبابی ترکیه ای 

    بادمجان کبابی ,  را روی منقل، روی ذغال، فر و مایکروفر تهیه می کنند که البته بسیار لذیذ خواهد شد. کباب کردن بادمجان روی منقل و گاز بسیار آسان است اما با توجه به اینکه

    اکثر منازل امروزی آپارتمانی هستند ما سعی داریم در این بخش از آموزش آشپزی طرز کبابی کردن بادمجان در فر را نیز به شما آموزش دهیم. پس تا انتهای مطلب با ما همراه

    باشید.

     

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • آشپز باشی
    • سه شنبه ۱۵ مرداد ۹۸

    طرز تهیه تارت سیب با خامه قنادی سولیانو

    تارت سیب با خامه قنادی سولیانو

    آموزش طرز تهیه تارت سیب با خامه قنادی سولیانو . با این آموزش آشپزی با ما  همراه باشید.

    تارت نوعی شیرینی است که روی آن را با مواد مختلف پر می‌کنند. روی تارت باز است و قسمت رویی آن اصلا خمیر ندارد. تارت‌ها انواع مختلفی دارند ما تصمیم داریم طرز تهیه تارت

    سیب با خامه قنادی سولیانو که بسیار خوشمزه است را در اختیار شما قرار دهیم.

     

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۱ ]
    • آشپز باشی
    • دوشنبه ۱۴ مرداد ۹۸

    طرز تهیه موس توت فرنگی

    بسیاری از خانم ها به دنبال یک دسر خوشمزه، شیک و در عین حال با دستور ساده هستند که برای پذیرایی از مهمان های خود بتوانند آن را در فرصت کوتاه تهیه و سرو نمایند. موس توت فرنگی یکی از دسرهایی است که علاوه بر ظاهر خوب و طعم بی نظیری که دارد با مواد اندک و در زمان کوتاهی تهیه میشود.

     

     

     

    مواد لازم برای موس توت فرنگی:

    • یک سوم فنجان خامه سنگین
    • 1 ق غ پودر شکر (اختیاری)
    • یک دوم فنجان مربای توت فرنگی
    • یک چهارم ق چ نمک
    • یک سوم فنجان خامه ترش
    • 85 گرم پنیر خامه ای

     

     

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • آشپز باشی
    • شنبه ۱۲ مرداد ۹۸

    طرز تهیه برنج کته

    درست کردن کته ساده به مراتب از تهیه برنج آبکش راحت‌تر و سریع‌تر است، اما درست کردن یک کته خوب و با کیفیت و خوشمزه هم فوت و فن‌های خودش را دارد. 

     

    مواد لازم برای برنج کته:

    برنج: 2 پیمانه 

    روغن: 3 قاشق غذاخوری 

    نمک: به میزان لازم

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • آشپز باشی
    • چهارشنبه ۹ مرداد ۹۸

    طرز تهیه بستنی توت فرنگی

    بستنی توت فرنگی

    برای درست کردن این بستنی باید  بیشتر از نصف توت فرنگی ها رو به شکل پوره استفاده کنین ، بقیه رو هم به قطعات کوچک خرد کنید.

    . وقتی که بقیه ی توت فرنگی ها رو به تکه های کوچک خرد کنید بستنی دو رنگ میشه ، صورتی کم رنگ و پر رنگ؛  بسیار زیباست

     

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • آشپز باشی
    • سه شنبه ۸ مرداد ۹۸

    طرز تهیه ماهی فیویج

    ماهی فیویج

    مواد لازم ماهی فیویج :


    ماهی (سفید) 1عدد 100 گرم / 100 کالری

    سبزی (شامل گشنیز، نعنا و پونه ساییده شده) 3قاشق غذاخوری نامشخص

    سیر 3حبه 100 گرم / 120 کالری

    پیاز 1عدد 100 گرم / 5 کالری

    گردو (آسیاب شده) 1پیمانه 100 گرم / 688 کالری

    کشمش 1پیمانه 100 گرم / 272 کالری

    نمک به میزان لازم 100 گرم / 0 کالری

    رب گوجه فرنگی به میزان لازم 100 گرم / 76 کالری


  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۱ ]
    • آشپز باشی
    • دوشنبه ۷ مرداد ۹۸

    طرز تهیه خورش شوید خولی غذای محلی گیلان

    طرز تهیه خورش شوید خولی

    در این دستور پخت برای شما کدبانوی ایرانی طرز تهیه خورش شوید خولی را آماده کرده است.امیدواریم از تهیه و میل کردن این خورشت خوشمزه و دلچسب نهایت لذت را ببرید.


  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • آشپز باشی
    • يكشنبه ۶ مرداد ۹۸