این دیپ خوشمزه جان میدهد برای مهمانی و دورهمی به پا کردن، هر چه دیپهای بیشتری بلد باشیم، کارمان در چیدن یک میز هیجانانگیز برای مهمانان عزیزمان آسانتر
میشود. مهمانها همانجور که معاشرت میکنند و از کنار هم بودن لذت میبرند، چیپسهای کتل را در دیپها زده و عشق میکنند!
این دیپ چدار و بیکن آنقدر لذیذ و خوشقیافه است که مطمئنا همه مهمانانتان طرز تهیهاش را از شما خواهند پرسید. بفرمایید، این هم طرز تهیه دیپ چدار و بیکن!
نان بربری برای برخی از خانواده ها جزو اصلی ترین پایه های صبحانه هر روز می باشد که واقعا مصرف این نان خوشمزه و مقوی در کنار صبحانه هم از انرژی زیادی برخوردار است و هم می تواند شما را تا نزدیک به وعده ناهار سیر نگه دارد.
نمک اندکی کره 140 گرم تخم مرغ 2 عدد شکر بهتر است از نوع قهوه ای باشد 140 گرم آرد 170 گرم جوش شیرین یک سوم قاشق قاشق چایخوری بیکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری دارچین یک دوم قاشق چایخوری خامه 50 گرم موز دو عدد پودر نارگیل مقداری برای تزیین روی کیک در صورت تمایل
قلیه ماهی یکی از پر طرفدار ترین غذاهای جنوبی است که با ماهی و سبزی تهیه میشود، استفاده از تمبر هندی در این غذا طعم و مزه ترشی به آن می دهد. این خورش خوشمزه با ادویه های تند اماده شده و به همراه برنج سرو میشود ، این غذا بخاطر داشتن ماهی و سبزی از ویتامین بالایی برخوردار است و بسیار مقوی میباشد. در ادامه طرز تهیه قلیه ماهی تند جنوبی را به همراه نکات مهم و خواص آن را برای شما آماده کرده ایم پس با ما باشید.
ابتدا ماهی را پاک کرده و بعد از شستن تکه تکه کنید و با آبلیمو و نمک مزه دار کنید.
پیاز را ریز خرد کرده و در تابه ای سرخ کنید ، سیر را هم رنده کرده و با پیاز تفت دهید تا خوب سرخ شود. در ادامه نمک، فلفل و زردچوبه را بریزید و خوب زیر و رو کنید.
در این میان شنبلیه و گشنیز را خرد کرده و در تابه ای دیگر تفت دهید بعد از اینکه کمی آبش رفت به آن روغن بزنید و خوب سرخ کنید ولی مواظب باشید نسوزد.
سبزی و پیاز سرخ شده را با هم مخلوط کرده و زیر آن را کم کنید تا نسوزد، در ادامه تمبر هندی را با کمی آب باز کرده و از صافی عبور دهید سپس به سبزی اضافه کنید.
در مرحله بعد ماهی را سرخ کرده و به خورش اضافه کنید.
تمام مواد را همراه با یکدیگر،کمی سرخ می کنیم؛2 تا 3 لیوان آب در آن می ریزیم و در حرارت ملایم قرار می دهیم تا خورش آهسته بجوشد و جا بیفتد.
در صورتی که غذا آماده شد و ترشی آن کم بود، مقدار دیگری آب تمر به طریقی که ذکر شد تهیه کنید و به آن بیفزایید. آنگاه برای تبخیر شدن آب اضافی قلیه، درب آن را باز بگذارید و تا زمانی که آب قلیه اندازه شود، صبر کنید.
قلیه ماهی باید کمی تند باشد، اما اگر طعم تندی را دوست ندارید، از مقدار کمی فلفل قرمز استفاده کنید.
سیر برای از بین بردن بوی بد ماهی و طبع سرد آن استفاده می شود، بنابراین حتما آن را به غذا اضافه کنید.
از هر ماهی گوشتی که دوست دارید می توانید توی قلیه استفاده کنید ولی بهترین گزینه برای قلیه سنگ سر و هامور و زمین کن و شیر است.همچنین ماهی سالمون و قزالا هم داری گوشت منسجمی هستد.
برای اینکه ماهی توی قلیه له نشود برشهای ماهی باید ضخیم باشد .
کیفیت تمر هندی بسیار مهم است و رنگ سیاه و سفت آن بهتر از تمر هندی قهوه ای و نرم است.
موقع جا افتادن خورشت هرگز درب دیگ را نبندید چون به قول قدیمیا سر دیگ عرق می کند و خورشت می برد.
پس از آنکه ماهی را اضافه کردید، زیاد آن را بهم نزنید. زیرا گوشت ماهی له خواهد شد.همچنین موقع سرو قلیه به آرامی گوشت ماهی را به ظرف انتقال دهید تا وا نرود.
نکات تکمیلی در مورد قلیه ماهی
قلیه ماهی جزو غذای محلی - جنوبی میباشد زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد . قلیه ماهی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید . همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
خواص قلیه ماهی:
قلیه ماهی این غذای خوشمزه دیابت نوع یک را کنترل کرده و از پوکس استخوان جلوگیری میکند.
همچنین قلیه ماهی عمر را زیاد کرده و حافظه را تقویت میکند ، از اینرو خوردن قلیه ماهی از بروز آلزایمر جلوگیری میکند.
قلیه ماهی حاوی مقدار زیادی ویتامین D، پروتئین، و اسید چرب امگا ۳ بوده و برای بهبود عملکرد مغز و سیستم قلبی موثر بوده و همچنین برای سلامت پوست و مو مفید است.
قلیه ماهی برای رشد موها و شادابی پوست مفید است و باعث نشاط و شادابی میشود ، از اینرو خوردن قلیه ماهی از بروز افسردگی در افراد جلوگیری میکند.
بابا غنوش یکنوع غذای لبنانی است که به خاطر طعم بی نظیرش نه تنها در کشور لبنان که در ایران هم محبوبیت زیادی دارد. طعم این غذا به دلیل اینکه در آن از بادمجان کبابی استفاده می شود شباهت هایی به طعم میرزا قاسمی ما ایرانی ها دارد.
بادمجان کبابی , را روی منقل، روی ذغال، فر و مایکروفر تهیه می کنند که البته بسیار لذیذ خواهد شد. کباب کردن بادمجان روی منقل و گاز بسیار آسان است اما با توجه به اینکه
اکثر منازل امروزی آپارتمانی هستند ما سعی داریم در این بخش از آموزش آشپزی طرز کبابی کردن بادمجان در فر را نیز به شما آموزش دهیم. پس تا انتهای مطلب با ما همراه
آموزش طرز تهیه تارت سیب با خامه قنادی سولیانو . با این آموزش آشپزی با ما همراه باشید.
تارت نوعی شیرینی است که روی آن را با مواد مختلف پر میکنند. روی تارت باز است و قسمت رویی آن اصلا خمیر ندارد. تارتها انواع مختلفی دارند ما تصمیم داریم طرز تهیه تارت
سیب با خامه قنادی سولیانو که بسیار خوشمزه است را در اختیار شما قرار دهیم.
بسیاری از خانم ها به دنبال یک دسر خوشمزه، شیک و در عین حال با دستور ساده هستند که برای پذیرایی از مهمان های خود بتوانند آن را در فرصت کوتاه تهیه و سرو نمایند. موس توت فرنگی یکی از دسرهایی است که علاوه بر ظاهر خوب و طعم بی نظیری که دارد با مواد اندک و در زمان کوتاهی تهیه میشود.
در این دستور پخت برای شما کدبانوی ایرانی طرز تهیه خورش شوید خولی را آماده کرده است.امیدواریم از تهیه و میل کردن این خورشت خوشمزه و دلچسب نهایت لذت را ببرید.